Informatie

Maak kennis met het Cobouw Café

Het Cobouw Café is de eerste live-talkshow voor de bouw. Het idee is ontstaan uit de wens van de redactie om meer in contact te komen met de lezers in de regio. Want, hoe kun je verhalen schrijven als je niet weet wat er leeft en speelt op lokaal niveau?

Cobouw trekt de regio in om te discussiëren met spraakmakende gasten uit de bouwwereld en de politiek. Cobouw-journalisten Thomas van Belzen en Joost Zwaga voelen de tafelgasten – bouwers, bankiers, ontwikkelaars, architecten, installateurs, opdrachtgevers-, aan de tand over actuele onderwerpen uit de regio.

Elke editie van Cobouw Café komt tot stand in nauwe samenwerking met partners uit de regio. Cobouw Café verbindt, maar blijft trouw aan zijn journalistieke onafhankelijkheid en kwaliteit.

Maar er is meer!

Er is live-muziek en natuurlijk uitgebreid de tijd om te netwerken. En dat alles onder het genot van een drankje en een hapje.

Bekijk cabaretier Frans Miggelbrink tijdens Cobouw Café Tiny Housing.


De gastheren

Thomas van Belzen is politiek verslaggever, onderzoeksjournalist en auteur van de bestseller Duurzaamheidsoorlog. Joost Zwaga is chef economie en de drijvende kracht achter de Cobouw 50.

Wilt u weten waar u ons kunt ontmoeten? Ga naar Agenda en meld u aan.

Aanmelden Cobouw Café | donderdag 12 april 2018

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.