Cobouw Café in uw eigen regio?

Maak kennis met het Cobouw Café

Het Cobouw Café is de eerste live-talkshow voor de bouw. Het idee is ontstaan uit de wens van de redactie om meer in contact te komen met de lezers in de regio. Want, hoe kun je verhalen schrijven als je niet weet wat er leeft en speelt op lokaal niveau?

Cobouw trekt de regio in om te discussiëren met spraakmakende gasten uit de bouwwereld en de politiek. Cobouw-journalisten Thomas van Belzen en Joost Zwaga voelen de tafelgasten – bouwers, bankiers, ontwikkelaars, architecten, installateurs, opdrachtgevers-, aan de tand over actuele onderwerpen uit de regio.

Elke editie van Cobouw Café komt tot stand in nauwe samenwerking met partners uit de regio. Cobouw Café verbindt, maar blijft trouw aan zijn journalistieke onafhankelijkheid en kwaliteit.

Maar er is meer!

Er is live-muziek en natuurlijk uitgebreid de tijd om te netwerken. En dat alles onder het genot van een drankje en een hapje.

Wilt u ook een Cobouw Café in uw regio? Heel eenvoudig!

De afgelopen maanden heeft Cobouw in samenwerking met Bouwend Nederland op diverse locaties in Nederland een Cobouw Café georganiseerd.
Bekijk de video's.

De gastheren

De gastheren van het Cobouw Café - Joost en Thomas (vlnr)

Thomas van Belzen

Chef onderzoek, politiek verslaggever en presentator van het Cobouw Café. In september 2014 verscheen zijn eerste boek: Duurzaamheidsoorlog. 

Joost Zwaga

Adjunct-hoofdredacteur van Cobouw. Als voormalig verslaggever Economie en samensteller van de Cobouw50 volgt hij de koplopers in de bouw op de voet. Houdt van spetterende primeurs en diepgravend onderzoek.